CNC houtdraaiwerk

CNC houtdraaiwerk

Mogelijkheden draaiwerk producten:tafelpoten; stoelpoten; kastpoten; profieldraaiwerk; kolommen; bolpoten; staanders; spijlen; balusters; schijven; knoppen; stokken; zuilen; lamponderdelen.

CNC Freeswerk 3 en 5 assig

CNC Freeswerk 3 en 5 assig

Mogelijkheden frees en boorwerk producten:tafelbladen; maatpanelen; lijsten; spiegels; luidsprekervoorpanelen; belegstukken; bogen; voorfronten; tafeltenen; ornamenten; graveerwerk; deurtjes; gebogen en moeilijke meubelonderdelen.

Schaaf- en profileerwerk

Schaaf- en profileerwerk

Mogelijkheden schaaf en profileerwerk producten:geschaafde ribben; balken; planken; regelwerk; profielen; lijsten; vloerdelen; trapleuning; afdeklijsten; plinten

ALMO & De Groot geven het vorm

ALMO & De Groot geven het vorm

Neem een kijkje in ons bedrijf!

Aanschaf nieuwe Biesse Rover M5!

Aanschaf nieuwe Biesse Rover M5!

Aanschaf nieuwe BIESSIE Rover M5 door De Groot:Deze nieuwe 5 assige cnc machine geeft ons de mogelijkheid om makkelijk nieuwe producten te ontwikkelen.

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.

Ecologie

Zonnepanelen

Ecologisch ondernemen en klaar voor de toekomst

Onze onlangs gerealiseerde nieuwbouw te Hamont in België voldoet aan de nieuwste eisen op het gebied van veiligheid, milieueisen en arbeidsomstandigheden. Een zonnepaneleninstallatie van maarliefst 132.000 Watt zorgt voor het grootste deel van de stroombehoefte voor de houtbewerkingsmachines. De houtspaanders worden in een briketteerpers samengeperst en vervolgens samen met het afvalhout en resthout in een moderne houtvergassingsketel in warmte omgezet voor de eigen warmtevoorziening. Regenwater wordt opgevangen, gezuiverd en gebruikt voor de toiletten en sproeiwater. Het bedrijf is daarmee ecologisch zeer verantwoord bezig en klaar voor de toekomst.

 Soleco