CNC houtdraaiwerk

CNC houtdraaiwerk

Mogelijkheden draaiwerk producten:tafelpoten; stoelpoten; kastpoten; profieldraaiwerk; kolommen; bolpoten; staanders; spijlen; balusters; schijven; knoppen; stokken; zuilen; lamponderdelen.

CNC Freeswerk 3 en 5 assig

CNC Freeswerk 3 en 5 assig

Mogelijkheden frees en boorwerk producten:tafelbladen; maatpanelen; lijsten; spiegels; luidsprekervoorpanelen; belegstukken; bogen; voorfronten; tafeltenen; ornamenten; graveerwerk; deurtjes; gebogen en moeilijke meubelonderdelen.

Schaaf- en profileerwerk

Schaaf- en profileerwerk

Mogelijkheden schaaf en profileerwerk producten:geschaafde ribben; balken; planken; regelwerk; profielen; lijsten; vloerdelen; trapleuning; afdeklijsten; plinten

ALMO & De Groot geven het vorm

ALMO & De Groot geven het vorm

Neem een kijkje in ons bedrijf!

Aanschaf nieuwe Biesse Rover M5!

Aanschaf nieuwe Biesse Rover M5!

Aanschaf nieuwe BIESSIE Rover M5 door De Groot:Deze nieuwe 5 assige cnc machine geeft ons de mogelijkheid om makkelijk nieuwe producten te ontwikkelen.

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.

Machinepark

 Machinepark

 Modern en goed geoutilleerd

Door de inzet van een breed en goed geoutilleerd veelal CNC-machinepark en waar mogelijk bewerkingen te automatiseren, leveren wij u goede, maatvaste en kwalitatieve hoogwaardige producten voor een eerlijke prijs. Ook heeft het bedrijf een moderne spuiterij, waar alle producten eventueel op kleur in een gewenste lakafwerking kunnen worden gebracht. Het verpakken en assembleren van uw eindproduct behoort ook tot de mogelijkheden. 
 

 

Spuiterij
Alles onder een dak

Van het ruwe hout tot het gefinishte product wordt alles in eigen hand te Neerpelt gefabriceerd. Wij hebben alle machines en mogelijkheden in huis om de klanten korte lijnen en kwaliteit te bieden. Daarnaast houden wij onze (hout)voorraden van de meest gebruikte maten en soorten voldoende in voorraad om zeker te continuïteit te bieden naar de klanten en snel te kunnen reageren op een onverwachte vraag of spoedopdracht. Vertrouwd en efficiënt, maar vooral flexibel naar de klanten toe. Ons breed assortiment en vele mogelijkheden sluiten aan op de eisen van de industrie van vandaag. Een groeiende kring van vaste klanten bewijst dat we op de goede weg zijn. Neemt u vrijblijvend ook eens contact met ons op.

 

Enkele foto's: